Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Пам’ятаєте приказку: «Робота не вовк, в ліс не втече»? Забудьте її! Хоча б цієї доби. Ви хочете здійснити грандіозні плани, тому доведеться трохи попрацювати, забути про прокрастинацію і зітхання. Легко точно не буде, але й від проблем Овнів зорі вбережуть.

 

 

Телець

Нарешті, після кількох емоційних та шалених днів, Тельці можуть видихнути і зі всього розгону впасти на ліжко. Ви ж так давно хотіли відпочинку, стабільності і спокою. А тепер ще й зірки стали в ряд і зроблять все, аби представники знаку змогли просто насолодитися життям. Хоча б день.

 

 

Близнюки

Не дивуйтеся, якщо гроші самі знаходитимуть вас у п’ятницю. То знайомі згадають і повернуть позичене, то на роботі вручать неочікувану премію. Приємно ж! Та таке щастя трохи закрутить Близнюкам голову і, якщо ви не будете зберігати баланс між доходами та витратами, продавці та маркетологи стануть щасливими.

 

 

Рак

Ніхто не працює наполегливіше та планує майбутнє краще, ніж ви. Уявіть, що зірки дали шанс змінити життя і втілити найбожевільніші мрії. Уявили? Тоді знайте, що цю можливість ви отримаєте саме сьогодні (нею гріх не скористатися). Наприкінці п’ятниці ввімкнеться режим «одіялко-какао-серіальчик» і ви поринете в найзатишнішу атмосферу. Круто ж!

 

 

Лев

Зорі дають вам підказку на вагу золота. Тільки не розповідайте її більше нікому! Щоб більше встигати і насолоджуватися життям треба делегувати надокучливі справи. Ця фішка працює і на роботі, і вдома, і в особистому житті. Головне не зловживати, адже інші можуть щось запідозрити.

 

 

Діва

«Космічний» стан не покидатиме Дів до кінця дня. Купа цікавих проєктів, кар’єра начебто налагоджується, можливості для реалізації давніх планів – здається, що це сниться. Але, насправді, усе можливо! Найкращий спосіб втриматися на цій хвилі – це залишатись настільки сконцентрованими, наскільки це можливо, зберегти енергію та не відволікатися на інстаграмну стрічку.

 

 

Терези

Плани і графіки – це не для Терезів. Адже, все одно все буде відбуватися не так, як хочеться. Сценарій вам не знадобиться, а ось пильність потрібна у всьому. Тому, коли будете просити шефа про підвищення, постарайтеся, аби він не розкусив ваші меркантильні наміри.

 

 

Скорпіон

Усе змінюється і перевертається з ніг на голову зі швидкістю світла. Такий перебіг справ правильним та стабільним Скорпіонам спочатку буде не до душі. А потім представники знаку втягнуться, увійдуть у смак і стануть ще тими авантюристами. Адже в них стільки завдань, які треба виконати, аби почуватися успішними і крутими.

 

 

Стрілець

П’ятниця – час змін. Стрільці, спробуйте і ви щось новеньке. Наприклад, зніміть рожеві окуляри, припиніть імпровізувати та легковажити, вввімкніть режим «біг бос». Може вам сподобається, а справи від цього вирішуватимуться з подвійною швидкістю. От побачите!

 

 

Козероги

Життя вирує, довкола все яскраве і манить, планів безліч і вони не поміщаються в голові. Не переживайте, це нормально. Творчий процес так би мовити. Тільки не біжіть одразу виконувати завдання навмання та втілювати крейзі задуми. Послідовність у планах – не найгірший варіант.

 

 

Водолій

Нарешті ви зрозумієте, що всі турботи, переживання і негатив – це тлін, а бути позитивною людиною, яка не переймається через дурниці набагато приємніше. Таким настроєм ви підкорите знайомих, друзів та колег. Тому не дивуйтеся, що сьогодні всі захочуть зустрітися з вами за горнятком кави.

 

 

Риби

Запахло весною і Риби знову згадають про свою комунікабельність і харизму. Ці риси буквально приманять нових друзів, а деякі старі знайомі вирішать, що ви саме та людина, з якою треба консультуватися у важливих питаннях. Місцевий авторитет, не інакше. Зірки радять не обмежуватися мріями. Краще просити багато, ніж замало.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x