Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Головне правило дня – не звертайте увагу на інших, долю і всі таємні знаки. Чули приказку: «Менше знаєш, міцніше спиш»? Можна додати ще й «краще працюєш», «відпочиваєш» і «кохаєш». У вас є крута, геніальна, іноді моторошно спокуслива ідея для втілення. Якщо важко знайти підтримку для реалізації задуму компаньйон-Близнюк завжди прийде на допомогу.

 

 

Телець

Вимкніть нарешті внутрішнього критика. Почніть насолоджуватися маленькими перемогами, звершеннями, без жодних докорів сумління. Середа стане ідеальним днем, коли можна спланувати літню відпустку та інші важливі події. Успіх вам гарантований!

 

 

Близнюки

Навіть не напружуючись, цієї доби Близнюки можуть змінити долю на краще. Ви тільки уявіть, що буде, якщо докласти трохи більше зусиль?! У березні представники знаку детально розпланували план дій. Однак не для всіх цілей достатньо лише натхнення. Черпайте мотивацію від успішних друзів. А поділившись з ними ідеями можете ще й отримати хороших партнерів.

 

 

Рак

Ви спіймаєте вдачу за хвіст і будете в захваті від того, як усе легко вдається. Навіть двох тижнів не мине, як Раки завершать справи, на які виокремили не менше кількох місяців. Тому не дивуйтеся, що в голову будуть лізти справді космічні ідеї. Правильно, геть негатив! Робіть ставку на маленькі, але позитивні зміни.

 

 

Лев

Сьогодні Леви збагнуть свою внутрішню мудрість. Ви чудово знаєте на що спроможні, власні шанси і козирі суперників. Але бажання мають збігатися з можливостями. Залиште поки що все, як є. Приємною несподіванкою стане зустріч з людьми зі шкільних часів, які вас колись надихали. Вони стануть справжнім джерелом хорошого настрою.

 

 

Діва

Працелюбним Дівам уже давно хочеться легкості, але вони не знають, як усе це провернути. Підказка дня: не сумнівайтеся в собі і рішеннях, тоді внутрішня гармонія засвітиться, наче ліхтар. Доповніть внутрішній стан новою стрижкою, кольором волосся чи манікюром. Підкоріться потребі глобальних змін, таку дозу натхнення не можна проґавити.

 

 

Терези

Терези потрохи почнуть відчувати себе лідерами думок і тепер представників знаку не спинити. Колеги, друзі та близькі нетерпляче очікують ваших вказівок. Охочі вислухають усі ідеї ще й допоможуть втілити задуми. Круто ж! Зорі шепочуть, що використовувати довіру інших у досягненні заповітної мрії законом не заборонено. А ми небесним світилам ще й як віримо.

 

 

Скорпіон

Змініть нарешті амплуа внутрішнього перфекціоніста і день набуде нових фарб. Отримуйте задоволення від процесу та цікавих деталей. Зважуйтеся на екстравагантні вчинки і при цьому віднайдіть сміливість не діяти згідно з чітким планом. Побачити усю картину ви ще встигнете, а поки відчуйте особливу розкіш спонтанності.

 

 

Стрілець

Цієї доби зорі будуть у шоці від Стрільців. Ну а що робити, коли чекаючи на підказки, ви ризикуєте проґавити все важливе? Правильно, створюйте сприятливі обставини самі і захоплюйтеся приємними можливостями! Тільки не робіть за один день те, що можна виконати за тиждень. Шалену енергію теж треба активно відновлювати.

 

 

Козеріг

Готуватися до ідеального моменту в житті – марно і нудно. Начхайте на ваші списки і зрозумійте, що кращого часу, ніж зараз, не буде. Цілі та бажання стали чіткішими, правда ж? Зірки знають, що Козерогам насправді хочеться відчути дух авантюризму. Це бажання зробить кожен крок наповненим сенсу. А душа виспівуватиме від усеосяжної гармонії.

 

 

Водолій

Мозковий штурм нарешті закінчився, план у красивому блокноті. Що вас зупиняє? НІЧОГО. Водоліям не потрібні жодні дозволи від зірок, аби починати здійснювати задумане. Не відкладайте дії на потім, навіть, якщо ідея здається божевільною. Це саме та ціль, яка потребує сил та енергії представників знаку. Лише повірте.

 

 

Риби

Ніхто не працює наполегливіше та планує майбутнє краще, ніж Риби. Уявіть, що ви отримали шанс змінити життя і втілити найбожевільніші мрії. Вдалося? Тоді знайте, що ця можливість настане в другій половині дня. Якщо не знаєте, із чого почати, візьміться за поточні справи. А після вирішення нагальних питань і час для особливої магії з’явиться.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x