«Нова Якість» роздасть черкащанам тисячу саджанців сакури

«Нова Якість» роздасть черкащанам тисячу саджанців сакури

Сьогодні стартувала весняна акція Sakuraday у Черкасах від управлінської компанії «Нова якість». Про це повідомляють на сайті «Нової Якості».

Мешканцям багатоквартирних домів, які обслуговує підприємство, роздадуть близько одної тисячі саджанців сакури. За умови, що люди висадять дерева на прибудинковій території та будуть доглядати за ними.

– Ми хочемо допомогти мешканцям зробити їхні території максимально естетичними. Ми вже два роки працюємо в черкаських дворах, й одна з передбачених договором робіт – обрізка дерев та знесення аварійних і небезпечних. Ми розуміємо, що на їхньому місці не в кожному дворі з’являється молоде дерево, – розповідає про мету акції засновник групи управлінських компаній «Нова якість» Андрій Бортник. – Тому минулого літа й виникла така ідея. Ми готові придбати саджанці за умови, що люди висадять та доглядатимуть за деревами в будинку.

Сьогодні стартував прийом заявок на дерева. У компанії наголошують: сакури віддадуть лише в турботливі руки. Тому є кілька умов:

– одна заявка від будинку – 3-5 саджанців;

– аби «забронювати дерева», напишіть у месенджер «Нової якості» та вкажіть контактний номер телефону;

Фінішує збір заявок уже 4 квітня або ж раніше, якщо вичерпається передбачений акцією ліміт дерев.

– Ми їдемо в різні куточки нашої країни чи області, аби потрапити на алею сакур та помилуватися їхнім цвітом. А можна просто вийти з під’їзду. Сподіваюся, що разом з ініціативними мешканцями нам вдасться зробити такі мініалеї в їхніх дворах. Адже сакури – це естетично, яскраво й реально в наших погодних умовах, – говорить Андрій Бортник.

Після завершення прийому заявок компанія організує доставку саджанців за адресами.

Читайте також: студенти ЧНУ охороняють підсніжники в Холодному Яру

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x