В уманчанина в домі знайшли боєприпаси

В уманчанина в домі знайшли боєприпаси

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 63-річного жителя Умані правоохоронця виявили близько 70 набоїв до нарізної вогнепальної зброї придатної для стрільби. Чоловікові оголосили про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативників Уманського відділу поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного зберігання боєприпасів жителем міста. Працівники поліції під час обшуку виявили та вилучили 65 металевих предметів, зовні схожих на боєприпаси, які чоловік зберігав у тумбі.

Згідно висновку експерта, зазначені предмети є набоями придатними для стрільби, з яких 57 набоїв – 5,6 мм спортивно-мисливські набої кільцевого запалювання, промислового виробництва СРСР, та 8 набоїв – 5,6 мм цільові набої кільцевого запалювання.

Як повідомив власник домоволодіння, набої близько десяти років тому знайшов поблизу місцевого ставу його син. Після чого віддав батькові на зберігання.

Слідчим відділом Уманського відділу поліції дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловікові оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до п’яти років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x