У Черкасах чоловік викликав «швидку», щоб вони перенесли його бабусю від автомобіля додому

У Черкасах чоловік викликав «швидку», щоб вони перенесли його бабусю від автомобіля додому

В диспетчерську екстренки надійшло кілька викликів від чоловіка. Він вимагав приїзду швидкої, аби медики перенесли бабусю, яку виписали з лікарні, від автомобіля у будинок 25 березня. Про це повідомляє пресслужба Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На аргументи диспетчера, що швидка – це екстрена служба і вони не можуть відкладати інші виклики, щоб попрацювати з ношами, чоловік не реагував. Пообіцяв зняти на камеру, що медики відмовляються надавати допомогу і викласти відео в соцмережі. Зрештою, в останньому виклику повідомив, що 82-річній жінці стало гірше, тож було направлено бригаду ЕМД для надання допомоги.

Оскільки всі бригади були зайняті, на вулицю Ярослава Чалого, 96/3, поїхала фельдшерська бригада у складі однієї дівчини-фельдшера та водія. Додатково диспетчер викликала на місце події екіпаж поліції, бо підозрювала, що виклик може бути непрофільний та й чоловік вів себе не зовсім адекватно.

По приїзду швидкої, чоловік вимагав у фельдшера надавати допомогу бабусі. Медик оцінила загальний стан пацієнтки, вимірявши тиск, сатурацію та ознайомилась із випискою з лікарні. В результаті зробила висновок, що пацієнтка не перебуває у важкому стані та не потребує екстреної медичної допомоги і госпіталізації, тож виклик був непрофільним. Та врешті, поліцейські таки занесли на ношах бабусю у будинок.

Фельдшер написала заяву до поліції про хибний виклик. Чоловік у відповідь пообіцяв її знайти. Працівники поліції намагались заспокоїти чоловіка, пояснюючи, що медик знаходиться на робочому місці і виконує свій професійний обов’язок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x