В Каневі вартість проїзду у міських маршрутках може зрости до 7 гривень

В Каневі вартість проїзду у міських маршрутках може зрости до 7 гривень

У зв’язку з підвищенням ціни палива, збільшенням заробітної плати та ростом інших витрат, автоперевізник просить підняти ціну проїзду. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради.

Міські маршрути загального користування в Каневі №1, №2, №4, №5 автобусами марки ПАЗ та БАЗ обслуговує ТОВ «М+М». На початку березня керівництво підприємства звернулося до виконавчого комітету з проханням затвердити тариф на міських маршрутах в розмірі 7 грн, та надало відповідні розрахунки.

Відповідне питання буде виноситися на наступне засідання виконавчого комітету Канівської міської ради, інформує начальник відділу з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності Тетяна Стадник.

«З початку 2020 року ціна на паливо підвищилася більш ніж на 10%, що є підставою відповідно до п.1.6 Постанови КМУ №1175 від 17.11.2009 р. для перегляду тарифу на проїзд.

Також у порівнянні з початком 2020 року зросли всі витрати, пов’язані з діяльністю підприємства, а саме: комунальні послуги, навчання працівників, закупівля спецодягу для працівників, послуги банку, прибирання зупинок, заробітна плата та нарахування із заробітної плати ІТР та інші витрати», – йдеться в зверненні автоперевізника.

Тож відповідний проект рішення вже готується та буде розглянуто в ході чергового засідання виконавчого комітету Канівської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x