З’явився перший «Єдиний довідник послуг соціальної сфери Черкас»

З’явився перший «Єдиний довідник послуг соціальної сфери Черкас»

У Черкасах фахівці департаменту соціальної політики підготували «Єдиний довідник послуг соціальної сфери Черкас».  Про це повідомляє Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

В єдиній базі віднині зібрано всі категорії пільгових громадян нашого міста, органи, які надають послуги соціальної сфери, а також усю інформацію, необхідну для отримання тієї чи іншої послуги.

«Єдиний довідник послуг соціальної сфери Черкас» структуровано за принципом «від отримувача послуги до її надавача». Тобто людина, яка отримує пільги (а це, до речі, кожен третій містянин) може швидко знайти себе в потрібній саме йому категорії (багатодітні, ветерани, люди з інвалідністю тощо). Далі пільговик може ознайомитися з переліком усіх послуг соціальної сфери, на які він має право. І завершальний етап – це доступ до інформації про кожну послугу, зокрема, який орган її надає, які документи потрібні для її отримання, куди їх здавати і кому телефонувати для довідок.

Інформація, зібрана в «Єдиному довіднику послуг соціальної сфери Черкас» буде оновлюватися та актуалізуватися, залежно від змін у законодавстві. Відтак кожен пільговик зможе в будь-який зручний для нього момент дізнатися все необхідне, аби швидше оформити і отримати всі послуги соціальної сфери, на які він має право.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x