Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен 

У понеділок ви вступаєте у фазу активних дій у всіх сферах життєдіяльності. Уже на початку дня завдяки активності вам вдасться втілити власні проєкти і реалізувати давні задуми. Зірки рекомендують зайнятися спортивними тренуваннями. Головне – не гнатися за швидкими і високими результатами, тоді успіхи в цій галузі не змусять себе чекати.

 

 

Телець 

На роботі варто виявити активність і бути наполегливим у відносинах із колегами. Не дозволяйте іншим нав’язувати  свої думки. Понеділок подарує фінансовий спокій і навіть можливість відкрити для себе додаткові джерела фінансування. В особистих справах Тельцям варто очікувати на крутий поворот подій.

 

 

Близнюки 

Цієї доби Близнюкам варто більше часу проводити наодинці з собою. Протягом усього дня внутрішній голос підказуватиме цікаві ідеї і правильні рішення. На початку доби уникайте галасливого проведення часу в малознайомих компаніях. Понеділок сприятливий для зміцнення соціальних позицій і збільшення доходу.

 

 

Рак 

Життя – гра. Вигадуйте власні правила! Що простіше і легше ви ставитиметеся до всього, що з вами відбувається, то краще. Продемонструйте життю, що ви вдячні абсолютно за все! Щось не виходить? Посміхніться і продовжуйте йти до мети. Ваш оптимізм – ключ до багатьох заповітних дверей.

 

 

Лев 

Для самотніх Левів початок тижня буде щедрий на сюрпризи: чекайте зізнань у коханні від людини, яка постійно перебуває поруч із вами. Зірки пророкують, що цей період стане для вас не найпродуктивнішим, але цілком вдалим. У кар’єрі та бізнесі переважатимуть стабільні позитивні тенденції, тому робота тимчасово перебуватиме на другому тлі.

 

 

Діва 

Настає час підвищеної активності і демонстрації дипломатичних талантів. Нині – сприятлива пора для  ділових знайомств, пошуку союзників і творчих однодумців. Зокрема, у цей час ви матимете можливості для стабілізації матеріального становища. Зірки пророкують: ефективні інвестиції протягом тижня принесуть великий прибуток вже до на початку квітня.

 

 

Терези

Загалом понеділок для Терезів сприятливий в усіх сферах. Події нерідко будуть стосуватися активних дій в професійній сфері і позитивних змін у вашому образі. Зорі подарують низку можливостей для реалізації давніх задумів, досягнення поставлених цілей і отримання бажаного: найактивніші Терези можуть розраховувати на стрімке кар’єрне зростання.

 

 

 

 Скорпіон 

День подарує можливість відпочити і взяти паузу в справах, у вирі яких ви перебували останнім часом. Понеділок можна присвятити як релаксу, так і підвищенню професійного рівня. Астрологи рекомендують вам бути обережними. У цей час не метушіться, не поспішайте, не піддавайтеся емоційним сплескам. Додаткові стимули в роботі з’являться цього тижня.

 

 

Стрілець 

Попрощатись із деякими напів фантастичними ідеями та нарешті взятись до реальної роботи доведеться Стрільцям. При цьому понеділок має стати особливо плідним для цих знаків. В особистих стосунках усе буде досить неоднозначно. Можуть виникати деякі конфліктні ситуації з рідними. Натомість людина, яку вважаєте дуже близькою, допоможе і підтримає в ті моменти, коли буде потрібно.

 

 

Козеріг 

Понеділок для Козерогів – початок періоду інтенсивної трудової діяльності й отримання нових знань. Ваша продуктивність збільшиться, і ви зможете взятися за найскладніші завдання. Навчання минатиме швидко й цікаво, а отримані знання знадобляться вже наприкінці тижня. День також стане часом шансів і можливостей, намагайтеся їх не проґавити.

 

 

Водолій 

У Водоліїв на початку дня можуть відбутися зустрічі з колишніми коханими. Гороскоп обіцяє безліч поїздок у другій половині тижня. Часті відрядження будуть стосуватися кар’єрного розвитку і збільшенням рівня доходів. Особливо це стосується тих представників знаку, чия професія пов’язана з творчістю. У цей час астрологи радять розпочинати власну справу – стартапи подарують гарантований успіх.

 

 

 Риби 

Імовірно, сьогодні Риби виявлять якусь корисну зацікавленість. Це може бути медицина, духовні практики, спорт чи здоровий спосіб життя. Гороскоп здоров’я попереджає, що найбільше потрібно берегти суглоби та спину. Схильним до перевтоми представникам знаку варто замислитися над тим, щоб пройти курс загальнозміцнювального масажу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x