У Черкасах затримали двох наркоторговців (ФОТО)

У Черкасах затримали двох наркоторговців (ФОТО)

Черкаські поліцейські під час оперативної закупки амфетаміну та канабісу затримали двох місцевих жителів, які збували заборонені речовини. Операцію провели на бульварі Шевченка 27 березня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Збутом заборонених речовин займалися 24 та 29-річні місцеві жителі. Під час особистого обшуку слідчі вилучили 3686 гривень, серед купюр були й мічені, які чоловіки отримали за продаж наркотиків.

За місцем їхнього проживання поліцейські здійснили санкціонований обшук. В одного з них виявили та вилучили близько 9 грамів з кристалічною речовиною, схожою на амфетамін, наркотичну речовину, схожу на канабіс, пристрій для вживання канабісу та системний блок, в якому чоловік вирощував рослини коноплі. Цьому фігуранту повідомили про підозру, нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Також вирішують питання про повідомлення про підозру щодо іншого правопорушника. Досудове розслідування триває.

Варто зазначити, оперативну закупку проводили працівники карного розшуку Черкаського районного управління та поліцейські батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x