ЧНУ підтримує «сонячних людей»

ЧНУ підтримує «сонячних людей»

Університетська спільнота щороку долучається до акцій, що проводяться 21 березня на підтримку людей із синдромом Дауна. Саме цього дня усі небайдужі підтримують людей із зайвою хромосомою. Університет − вірний друг і партнер громадської організації «Сонячні діти Черкащини». Про це інформують у пресслужбі ЧНУ.

 

«Шкарпетковими флешмобами», різноманітними благодійними акціями, просвітницькими заходами студенти й викладачі ЧНУ нагадують усім, що «сонячні діти» — такі ж україніці, як усі, і що цивілізоване суспільство має дбати про те, щоб вони не почувалися залишеними зі своїми проблемами сам на сам. І ця робота проводиться не лише напередодні 21 березня, а й упродовж року.

− «Сонячні діти» сприймають світ по-іншому. Ми вчимося у них, відходимо від звичних речей, дивимося на речі їхніми очима. Наші діти − нестандартні, вони − особливі. Нам приємно, що студенти університету підтримують нашу організацію. Вони ніби своєрідний заклик − поважати один одного, не дивитися на зовнішність, а цінувати те, що в душі кожної людини, − говорила під час одного зі спільних заходів представниця громадської організації «Сонячні діти Черкащини» Марина Антошкіна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x