У Черкаському національному обрали голову профспілкового комітету

У Черкаському національному обрали голову профспілкового комітету

Позачергова звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулася 10 березня. 

У роботі конференції взяли участь понад 100 спілчан, серед яких делегати конференції та запрошені проректори, директори й декани, керівники підрозділів.

 

Звіти обговорювали: Василь Мойсієнко — перший проректор ЧНУ, Анатолій Стеценко — голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, який донедавна очолював структуру ЧНУ, Олександр Ілюха — виконувач обов’язків голови первинної профспілкової організації ЧНУ, Катерина Гривачевська — голова ревізійної комісії профспілки, Вікторія Пономаренко — голова мандатної комісії профспілки, Максим Гаврилюк — директор навчально-наукового інституту природничих та аграрних наук, Руслан Пархоменко — студент 4-го курсу ННІ інформаційних та освітніх технологій, заступник голови профспілки у справах студентів.

На початку засідання голова обласної організації Профспілки Анатолій Стеценко поінформував делегатів конференції про останні важливі події у роботі організації і нагородив спілчан почесними грамотами обкому.

В. о. голови первинної профспілкової організації Олександр Ілюха доповів про роботу профспілки за 2020 рік. Голова ревізійної комісії профспілки Катерина Гривачевська прозвітувала про стан фінансової діяльності комітету та виконання статутних напрямів роботи.

У своїх виступах делегати зазначали, що між профкомом і ректоратом ведеться постійний діалог, завжди знаходяться компромісні шляхи щодо вирішення складних і нетривіальних питань. Водночас вишукуються нові форми роботи для вирішення всіх проблем, адже лише в єдності — сила, надія і впевненість у майбутньому.

Після заслуховування й обговорення звітних доповідей делегати оцінили роботу профспілкового комітету на «задовільно» та затвердили звіт ревізійної комісії.

Перший проректор університету Василь Мойсієнко наголосив на важливості партнерського діалогу між профспілкою та адміністрацією, окреслив подальші перспективи співпраці.

За результатами голосування, одноголосно головою первинної профспілкової організації було обрано Ігоря Погрібного, який тривалий час працював на посаді директора навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій університету.

Він наголосив, що попередник Анатолій Стеценко, у свій час ефективно реорганізувавши профспілку, залишив новому голові хорошу базу:

— Добре, що я отримав такий чудовий «спадок». Дякую тим, хто працював до мене, і тим, хто проголосував сьогодні, ціную вашу довіру. Я добре орієнтуюся в сучасних проблемах працівників та студентів університету, тому гарантую, що зможу виправдати ваші сподівання, — зазначив Ігор Іванович.

Теж одноголосно заступником голови первинної профспілкової організації у справах студентів делегати обрали Сусанну Восканян, студентку 2 курсу психологічного факультету.

Також було обрано нових членів профспілкового комітету первинної профспілкової організації університету.

Профком ЧНУ ім. Б. Хмельницького запрошує всіх спілчан до активної і плідної діяльності, які сприятимуть організації, утвердженню принципів діяльності профспілки та вирішенню соціально-економічних проблем працівників університету.

Обласна організація Профспілки щиро вітає новообраних профспілкових лідерів і бажає натхнення, невичерпних життєвих сил та плідної роботи на нових посадах! 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x