У ЧДТУ відзначили Global Money Week

У ЧДТУ відзначили Global Money Week

За ініціативи кафедри фінансів Черкаський державний технологічний університет долучився до відзначення Всесвітнього тижня грошей. У навчальному закладі це свято відзначають вперше, у світі – із 2012 року. Із 2020 року в Україні організатором тижня фінансів є Національний банк України.

 

 

− Мета цього заходу надихнути молоде покоління більше дізнаватися про гроші, як їх заробляти, заощаджувати, вести бізнес, − розповідає Ірина Гончаренко, завідувачка кафедри фінансів, докторка наук з державного управління, професорка, член-кореспондент Академії економічних наук України. − Щодня протягом 22−28 березня студенти могли долучатися до вікторин, майстер-класів, зустрічатися із професіоналами, переглянути фільм «Гра на пониження», вебінари. Також брали участь у селфі-конкурсі, на найбільшу кількість світлин біля фінансових установ нашого міста.

 

 

У заходах взяли участь близько 270 здобувачів освіти.

Учасники долучились до 4 вебінарів, які організував Національний банк України, флешмобу у соціальних мережах «Як ми святкуємо Global Money Week 2021?». Також узяли участь у грі «Життєвий капітал».

Для зустрічей зі студентами запросили 4 представників фінансових установ, місцевого бізнесу та громадських організацій.

Щоденно у навчальному закладі визначали переможців у різних номінаціях та нагороджували призами.

 

 

Найактивнішими учасниками Global Money Week в Черкаському державному технологічному університеті, які здобули найбільшу кількість сертифікатів у різних номінаціях стали: Яшний Ярослав, гр.ЕП-204, Слободніченко Нікіта, гр.БО-202, Катерина Куц, гр. ФК-181.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x