Риби на півтора мільйона гривень: поліція спіймала браконьєрів

Риби на півтора мільйона гривень: поліція спіймала браконьєрів

Правоохоронці виявили браконьєрів під час патрулювання території Кременчуцького водосховища. Про це повідомляє в пресслужба патрульної поліції в Черкаській області.

Поблизу села Тіньки інспектори помітили два промислових човна із однаковими бортовими номерами та чотирьма особами на борту.

Підійшовши ближче, вартові порядку помітили велику кількість свіжовиловленої риби у судні. В цей час один із човнів вдався до втечі, викидуючи у воду сітки. Однак, чоловіків наздогнали та направили до берега.

На місце події поліцейські одразу викликали слідчо-оперативну групу Чигиринського відділу поліції.

Під час перевірки документів, інспектори встановили, що один із промислових човнів займався незаконним виловом риби без будь-яких дозвільних документів.

Під час огляду, у судні виявили мисинові сітки в кількості 8 шт., що являються забороненими для промислового рибальства та свіжовиловлену рибу видів: судак – 878 шт., тарань – 2308 шт., чехонь – 40 шт., густера – 1037 шт., синець – 200 шт. Заборонені знаряддя лову, човен-двійник та рибу вилучили.

Обрахована сума завданих збитків рибному господарству України за попередніми підрахунками становить близько 1 508 070 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x