Оренда державного майна: зустріч з бізнес-спільнотою Черкащини

Оренда державного майна: зустріч з бізнес-спільнотою Черкащини

Зустріч начальника Управління Віктора Плахи з бізнес-спільнотою відбулась в Управлінні забезпечення реалізації повноважень у Черкаській області 30 березня. Про це повідомляє ФДМУ у Черкаській області.

Захід відбувся за сприяння Голови Черкаського відділення Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України –  Галини Калинушки.

Мета заходу: «Залучення представників бізнесу до процесу прозорої приватизації та оренди державного майна».

Так, під час зустрічі начальником та іншими представниками Управління було роз’яснено питання законодавчих новацій у сфері оренди та приватизації державного майна, а також із застосуванням презентаційних засобів та матеріалів надано рекомендації з пошуку об’єктів оренди на сайті https://orenda.gov.ua, об’єктів приватизації на сайті https://privatization.gov.ua та в електронній торговій системі PROZORRO.Продажі  https://prozorro.sale/ 

Також, в ході проведення заходу директор операційної Національної електронної біржі Андрій Голубович розкрив інформацію щодо документального оформлення та процедури участі у online-аукціонах з оренди та приватизації держмайна в електронній торговій системі PROZORRO.Продажі.

Крім того, представникам бізнес-середовища презентовано перелік об’єктів оренди та приватизації Черкащини, аукціони щодо яких заплановано найближчим часом.

Приватизація та оренда державного майна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x