Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен
Четвер зробить з вас привабливу та харизматичну персону, якій постійно робитимуть компліменти. А ще Овни легко притягуватимуть оптимістично налаштованих людей, які необхідні саме зараз. Зірки кажуть, що настав час розкидати камінці. А в другій половині дня представникам знаку доведеться їх збирати, у вигляді кешу та користі від нових знайомств.

 

 

Телець
Тельці, уперше за довгий час самотність буде вас не обтяжувати, а навпаки вабитиме. Робота наодинці даватиме більше результату та мотивації. Скористайтеся періодом затишшя для саморефлексії. Адже згодом настане досить активна фаза, коли за допомогою свого красномовства і чарівності ви зможете досягти будь-яких цілей.

 

 

Близнюки
Крихітки, спробуйте не розірватися навпіл від протилежних емоцій та настроїв, які забезпечить доба. У першій половині дня ви будете справжніми ентузіастами, зарядженими енергією для досягнення омріяних цілей та реалізації найсокровенніших бажань. Увечері Близнюки нагадуватимуть домашніх котиків. Адаптуйтеся до зазначених амплуа та юзайте їх на повну.

 

 

Рак
Солоденькі наші, та ви у четвер станете концентрацією емпатії і уваги до ближніх. Захочеться дати часточку уваги і коханій людині, і колегам, і друзями, і навіть босу. Ніхто не відкрутиться від вашої бурхливої енергії, тож користуйтесь моментом цього запалу, аби покращити соціальне життя.

 

 

Лев
Нові таланти допоможуть Левам вирватися вперед і опанувати професію або хобі, про яке ви мріяли в дитинстві. У душу вселився неспокій, якому хочеться кардинальних змін та неймовірних подій… як-от змінити спеціальність. Ну і нехай, новий досвід не зашкодить. Ба більше, природня цілеспрямованість та впевненість у собі підкріплять фантазії результатом.

 

 

Діва
Енергії планет підтримують весняний муд у серці. Квітень буде давати зелене світло вашим сміливим ідеям, сприятиме робочим зустрічам, переговорам, стосункам, любов розкриє обійми. Встигніть скористатися цими дарунками до кінця тижня, бо потім підтримувати цю хвилю буде трохи важче.

 

 

Терези
Ваша чутлива особистість захоче сьогодні заховатися у власному маленькому світі. Та пасивність і потайливість – непогані риси. За словами зірок, вони допомагають приберегти енергію та внутрішній ресурс. Зате наприкінці дня ситуація кардинально зміниться і навколо з’являться нові друзі та класні знайомства. Непогане комбо!

 

 

Скорпіон
Легка безтурботність березня зміниться недовгим періодом, коли тягне замислитися про світогляд та сенс життя загалом. Наприкінці дня цей муд зникне, а емоційна безтурботність та спокій повернуться до Скорпіонів. Порада від зірок: якщо хочеться нових стосунків, то працювати над цим краще з 20-х чисел місяця, коли з’явиться імідж живчика.

 

 

Стрілець
Майже до кінця дня енергія грошей та способів, як їх примножити, закрутить вашу голову. Незвично для такої ніжної і спокійної натури. Тож не дивуйтеся, що четвер трохи струсоне світ представників знаків новими поглядами. Стрільці легко адаптуються до нових змін. Як бонус за терплячість ви отримаєте кілька приємних сюрпризів.

 

 

Козеріг
Потерпіти і видихнути – девіз четверга для Козерогів. Не лякайтеся, апокаліпсис не на порозі, просто обставини не завжди будуть збігатися з внутрішніми бажаннями. Зате наприкінці тижня ситуація різко зміниться на краще. Зірки потішать вас приємними моментами і піднімуть моральний дух.

 

 

Водолій
У центрі уваги цієї доби любов-любовна. Захочеться з головою поринути у стосунки, віддавати всю увагу й турботу коханій людині, рідним та дітям. Планети в Овні відкривають у вас творчий ресурс та вміння комунікувати з близькими. Настав прекрасний момент, аби відновити особливий зв’язок з сім’єю.

 

 

Риби
Риби, цього дня все стосуватиметься кохання! «Дістанеться» не лише партнеру, а й усім, хто зарахований до близького оточення чи пересікається з вами на роботі. Цей муд виллється в те, що наприкінці дня представники знаку будуть ще й шалено сексуально заряджені! Хм, що робити з цією енергією, вирішувати вам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x