На Золотоніщині ремонтують дорогу

На Золотоніщині ремонтують дорогу

У Золотоніському районі проєкт Президента України #Велике_будівництво проект набирає потужностей. На автодорозі Н-08 продовжується капітальний ремонт ділянки протяжністю 6 км від кордону з Київською областю до повороту на Канів у селі Софіївка Золотоніського району. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг.

 

Підрядною організацією на ділянці км 81+300 – км 87+300 розпочато роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття, влаштування основи дорожнього одягу із щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та влаштування першого вирівнюючого шару асфальтобетону.

Новий конструктив дорожнього одягу складатиметься з наступних шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, два вирівнюючі шари крупнозернистого та щільного асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону. Загальна товщина дорожнього покриття становитиме 51 см.

Також у межах робіт із капітального ремонту ділянки автодороги Н-08 буде влаштовано автобусні зупинки і пішохідний перехід з автономним освітленням та майданчик для автомобілів на кордоні областей.

Підрядна організація: ТОВ «СП «Автострада», яка планує завершити роботи до 1 червня 2021 року.

Торік у межах програми Президента України «Велике будівництво» на автодорозі Н-08 у Золотоніському районі було відновлено дорожнє покриття на 33 км від повороту на Канів у селі Софіївка до завершення обходу міста Золотоноша.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x