Завтра погодна ситуація на Черкащині зіпсується

Завтра погодна ситуація на Черкащині зіпсується

Очікується дощ, мокрий сніг, місцями навіть можливі перші грози. Про це повідомляє Черкаський обласний гідрометцентр.

Азорський антициклон поряд із сухою та переважно сонячною погодою забезпечив надходження у наш регіон теплого повітря з Африки. І сьогодні Черкащину «накрила» хвиля дуже теплого повітря.

Наразі синоптична ситуація на Черкащині спокійна. Найближчої ночі та першу половину дня п’ятниці утримається суха та тепла погода з температурою вночі +5..+7º, вдень +9..+11º.

У другій половині дня 2 квітня хвильовий і активний холодний атмосферний фронт суттєво зіпсує погоду на черкащині. Очікується дощ, місцями навіть можливі перші грози. Ввечері дощ посилиться, крім цього, місцями приєднається і мокрий сніг.

У другій половині ночі атмосферний фронт покине наш регіон, опади припиняться. З північними вітрами до нас надійде хвиля холодного повітря, температура повітря знизиться: вночі -2º..+3º, вдень +4..+9º.

У вихідні дні, 3 і 4 квітня, погожий європейський антициклон із заходу намагатиметься підтримати весняний настрій, але все ж у неділю не обійдеться без короткочасних опадів.

На початку нового робочого тижня переважатиме нестійка, помірно тепла з періодичними дощами погода. Припинення опадів та підвищення температури на 5-7º прогнозуємо із 8 квітня.

За попередніми розрахунками, у найближчі 5 діб, середньодобова температура буде нижче +8º.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x