«Biopharma Plasma Черкаси» та Центр зайнятості обговорили співпрацю (ФОТО)

«Biopharma Plasma Черкаси» та Центр зайнятості обговорили співпрацю (ФОТО)

«Biopharma Plasma Черкаси» обговорила співпрацю з представниками Черкаського міського центру зайнятості під час ділової зустрічі 1 квітня. Про це повідомляють журналісти «Нової Доби».

Співпраця між цими закладами розпочалася з 2018 року. Після реорганізації закладу, фахівці Центру зайнятості на замовлення «Biopharma Plasma Черкаси» дібрали та укомплектовали понад 50 вакансій.

За інформацією Черкаського міського центру зайнятості, спеціалісти застосовували методи рекрутингу щодо підбору персоналу, з урахуванням світових тенденцій та трендів у пошуку працівників. Також застосували креативність та гнучкість у вирішенні поставлених завдань та зважали на вимоги до претендентів на заявлену вакансію роботодавцем.

Ми намагаємося якісно підбирати персонал. Кар’єрний радник, який супроводжує пошукача роботи, враховує вимоги роботодавця та направляє найкращі кадри. Цьому сприяє також новостворений відділ рекрутингу, – сказала директорка Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак.

Рекрутери Центру зайнятості здійснюють: супровід людини на етапах пошуку роботи до працевлаштування; проведення телефонних, особистих та онлайн-співбесід; ознайомлення пошукача з особливостями й перевагами роботи в конкретного роботодавця організовують зустрічі у роботодавця з менеджером по персоналу, керівником підрозділу. Працівники відділу активної підтримки безробітних допомагають скласти якісне резюме, за бажанням роботодавця та безробітного здійснюють профвідбір претендента на вакансію з використання тестових методик служби зайнятості.

–Ми періодично шукаємо персонал. Зараз у нас штат майже вкомплектований. Під час співбесіди зважаємо на бажання працювати, фаховість та досвід. Останнє не завжди є для нас у пріоритеті, – зауважив директор «Biopharma Plasma Черкаси» Ярослав Березань.

За словами менеджерки з персоналу «Biopharma Plasma Черкаси» Олени Зайцевої, Центр зайнятості дає великі можливості для роботодавців.

Працівники Центру зайнятості допомагають нам знайти кваліфікованих фахівців, які справді бажають працювати та мають відповідну освіту. Ми зі свого боку готові надати навчання та працевлаштувати, – зазначила Олена Зайцева.

Як зазначають організатори, зустріч, під час якої обговорили умови та деякі нововведення, націлена на те, щоб показати іншим роботодавцям, що для підбору кваліфікованого персоналу не обов’язково звертатися до приватних агенцій, це можна зробити безкоштовно. Державна структура проведе якісний відбір кадрів та направить на співбесіду, а також навчання найкращих претендентів.

Представниці Центру зайнятості побували на екскурсії в «Biopharma Plasma Черкаси» у межах зустрічі.

Світлини з екскурсії:

Підготувала: Дар’я Роженкова

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x