Адміністрація «Світанку»: «Вони безчестять Майдан!»

Адміністрація «Світанку»: «Вони безчестять Майдан!»

Власному кореспонденту «Нової Доби» вдалося поспілкуватися з представниками адміністрації приватного санаторію «Світанок», в який сьогодні приходили свидівоцькі активісти з вимогою передати заклад у народну власність. Керівництво закладу ображається на свидівців за «розпорошення великої ідеї Майдану» і «повернення до 1917-го року».

– Я сама стояла на Майдані разом з внуком, – говорить представниця адміністрації санаторію «Світанок», яка попросила не називати її імені. – І добре пам’ятаю те піднесення, і ті надії, які виникали в душі в той час. Здавалося, ось, нарешті, з’явилася народна сила, яка здолає все зло і підніме нарешті нашу країну з колін. А сьогодні на мене прийшли кричати і в чомусь звинувачувати люди, які навіть носа не висовували з хатів тоді, коли було по-справжньому важко. На мою думку, такі дії лише безчестять Майдан і ту велику ідею, яку він сповідує. Боюся, що все може звестися до тієї анархії, що була після революції 1917 року. Люди, які зовсім не розбираються в ситуації, приходять і висувають вимоги, опираючись на силу зброї і прапори Майдану. Відколи санаторій перейшов у власність колишнього народного депутата від «Батьківщини» Валентина Зубова, він хоч трохи почав оживати. За ці 3 роки власник не отримав жодної копійки прибутку, а вклав сюди вже чимало.

– Ми сьогодні говорили з Валентином Сергійовичем, продовжує жінка. – Він сказав: «Якщо вимагатимуть передачі закладу в народну власність, я нічого проти не матиму, але все повинно бути виключно по закону». Але скажу чесно, ми, працівники закладу, проти цієї передачі. Сьогодні в закладі працює 17 чоловік. Жоден з них не отримав зарплати вже протягом 3-х місяців. Але ми не скаржимося, бо знаємо про специфіку діяльності санаторію. Основний дохід заклад матиме навесні і влітку, адже щороку в ці періоди до нас приїжджають до двох тисяч відвідувачів. Саме тоді і будуть погашені всі заборгованості і буде зроблено, так би мовити, «запас» на наступну зиму. Якщо зараз заклад змінить власника, розпочнеться паперова тяганина, в результаті якої всі наші зарплатні заборгованості «загубляться». Від такої непродуманої діяльності постраждають звичайні люди, які з такою надією чекали цієї Революції. Ми не проти того, щоб заклад знову став державним, але потрібно робити таку реприватизацію не з обрізками труб і мотоциклетними шоломами, а з холодною головою і чистим серцем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x