Мелодія життя Валентини Голосій

Мелодія життя Валентини Голосій

Городищину справедливо вважають співочим, музичним краєм. І в напрацюванні такого прекрасного іміджу величезна заслуга заслуженого працівника культури України, директора районної дитячої школи мистецтв Валентини Голосій. Це людина прекрасної душі і багатогранного таланту. Адже вона викладач-методист вищої категорії, художній керівник і диригент капели бандуристів, голова районного комітету профспілки працівників культури, лауреат районної премії ім. С.С. Гулака-Артемовського… 31 січня, з нагоди ювілейного дня народження та 45-ліття педагогічної діяльності, на сцені районного Палацу культури відбувся творчий концерт «Мелодія життя». Виступали її учні, колеги, друзі.

Музика для ювілярки стала улюбленою справою, покликанням долі, сенсом всього життя. Очолюваний нею колектив – один із кращих в області. Школа мистецтв виховала тисячі юних музикантів. Талант багатьох випускників визнаний не лише в Україні, а й далеко за її межами. Крім майстерної гри на музичних інструментах, вокалу та хореографії, тут навчають значно більшому – дарують уміння розуміти й плекати прекрасне, щоб довколишній світ став більш гармонійним. Школа мистецтв створена у 1993 році. Весь час Валентина Голосій є її незмінним директором.

За багаторічну сумлінну працю, відродження та збагачення національної культури, духовності, високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок у розвиток культури району та з нагоди ювілею, голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко нагородив Валентину Голосій Почесною відзнакою Городищенської РДА.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x