Черкаські спортсмени отримали відзнаки до свята (ФОТО)

Черкаські спортсмени отримали відзнаки до свята (ФОТО)

Сьогодні, у Міжнародний день спорту, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко нагородив місцевих спортсменів.

Медаллю «За сумлінну працю» нагороджено Юрія Мрачковського – заступника директора комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро», заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, члена виконкому Федерації волейболу України, голову обласної організації «Федерація волейболу Черкащини», члена відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Подяками міського голови за популяризацію занять фізичною культурою та спортом у Черкасах, високі спортивні досягнення (ІІІ місця у фінальних змаганнях Кубка України з футзалу серед команд ВНЗ) відзначено гравців та тренера команди ЧНУ імені Б. Хмельницького, у складі якої грають і вихованки Муніципального спортивного клубу «Дніпро».

Подяки міського голови отримали також гравці та тренерський склад футзальної команди Муніципального спортивного клубу «Дніпро» U-19 за популяризацію занять фізичною культурою і спортом  у Черкасах і високі спортивні досягнення (ІІІ місце на чемпіонаті України U-19 «Екстра-ліга»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x