В області сьогодні очікується налипання мокрого снігу, ожеледиця та тумани

В області сьогодні очікується налипання мокрого снігу, ожеледиця та тумани

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, 3 лютого в Черкаській області та місті Черкаси оголошено штормове попередження.
Уночі та вранці 3 лютого у Черкаській області та у місті Черкаси очікуються складні погодні умови. Зокрема, мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Також очікується посилення вітру та туман, видимість на автошляхах становитиме 200-500 м. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Окрім того, 3 лютого у західних, північних та центральних областях України ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах країни ожеледиця, вночі та вранці, окрім північних областей, туман, видимість на автошляхах становитиме 200-500 м.
Черкаські автодорожники готуються до ліквідації ожеледиці, яку синоптики прогнозують 3 лютого.
Очікуване погіршення погодних умов можливо призведе до ускладнень руху, тому підрядниками перевіряється готовність техніки, аби без затримок приступити до ліквідації наслідків зимової стихії.

Техніка і працівники районних філій ДП «Черкаський облавтодор» перебувають у черговому режимі. Станом на ранок 2 лютого у черговому режимі роботи перебували 75 одиниць техніки та 104 працівника ДП «Черкаський облавтодор»
Служба автомобільних доріг у Черкаській області нагадує учасникам дорожнього руху телефон диспетчера, за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0472) 71-45-34 (цілодобово).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x