Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Доба активності й зустрічей: уміння звернутися з питанням до експерта, підтримати розмову або попросити про послугу допоможе досягти неабияких результатів. Четвер — не час для скромності: що сміливіше буде сформульовано запити й озвучено потреби, то вищі шанси здійснити задумане.

 

 

Телець

Четвер запам’ятається інсайтами та трансформаціями: деякі зміни будуть такими разючими, що в підсумку призведуть до нового етапу в житті — осмисленішого й, безсумнівно, сприятливішого. Не варто засмучуватися через втрату чогось, — на це місце прийде дещо ліпше.

 

 

Близнюки

Варто поборотися за свої бажання. Якщо треба прокачати відвагу й сміливість, то ефективними “інструментами” стануть силові тренування, а також тривалі прогулянки й пробіжки. Це допоможе генерувати нові ідеї й обмірковувати проєкти. Провести день у русі — найкраща з можливих стратегій.

 

 

Рак

Четвер подарує купу приємних емоцій і так сентиментальним представникам знаку. Це ідеальний час, аби відвідати далеких родичів, вирушити на відпочинок за місто або влаштувати вечірку для близьких. Наприкінці дня на Раків очікує приємний сюрприз від коханої людини.

 

 

Лев

Давно розпочату справу варто довести до логічного завершення. Повернення в минуле й ліквідація старих гештальтів вивільнить величезну кількість ресурсів на втілення задуманого. До того ж з великою часткою ймовірності йдеться про трансформацію планів, бажань, стосунків, а не про їхнє остаточне руйнування.

 

 

Діва

Початок дня подарує романтичний настрій і відчуття закоханості. Легко й просто будуть налагоджені стратегічні партнерства в робочих проєктах. Є висока ймовірність отримання дивідендів від вдалих інвестицій. Для тих, хто планує великі покупки, четвер надасть можливість вигідних придбань.

 

 

Терези

Сьогодні на першому плані фігуруватиме тема фінансів. Можливе підвищення зарплатні, поява нових джерел прибутку, виплата бонусів і преміальних. Зірки рекомендують переглянути сімейний бюджет і навести лад в особистій бухгалтерії. Вдалими будуть інвестиції та фінансові операції.

 

 

Скорпіон

Зосередження на собі, думках і вчинках — головна тема цієї доби. Це сприятливий час для опрацювання внутрішніх конфліктів, негативних настанов і роботи з психологом. Зірки обіцяють, що результати будуть позитивними й швидкими: представники знаку зауважать прогрес уже наприкінці тижня.

 

 

Стрілець

Чарівність представників цього знаку у четвер вабитиме і знайомих, які захочуть перейти в розряд друзів, і незнайомців, які шукають привід пригостити горнятком кави. Це сприятливий період для романтичного знайомства, а також для початку спільного проживання й реєстрації шлюбу.

 

 

Козеріг

Щось незабутнє ввійде в життя кожного представника знаку, чи то серіал або книга, чи то курс або тренінг, нові знайомства або робочий проєкт. Сьогодні з’являться чудові можливості розкрити свій потенціал, почати вивчати цікаві дисципліни або й зовсім опанувати творчу професію.

 

 

Водолій

День для продукування блискучих ідей і розроблення ефективних стратегій. Але відразу переходити до втілення задуманого не варто. Якщо дати планам настоятися й охолонути, відшліфувати їх до найдрібніших деталей, а потім без зайвих емоцій зробити перші кроки — успіх не забариться.

 

 

Риби

Сьогодні більшості захочеться відпочити, вирушити в подорож. Четвер сприятливий для роботи над собою й релаксу. Ефективними будуть фізичні навантаження, від йоги до тренажерів, цінними — експерименти щодо харчування й режиму дня. Гарний час, аби позбутися шкідливих звичок і замінити їх корисними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x