Житель Черкащини грабував у Києві кредитні установи

Житель Черкащини грабував у Києві кредитні установи

Київська поліція затримала серійного нападника на кредитні установи. 21-річний уродженець Черкаської області обґрунтовано підозрюється у скоєнні щонайменше 9 епізодів аналогічних злочинів. Про це «Нова Доба» дізналася на «Фейсбук» від Вадима Трояна, першого заступника глави Національної поліції.

Учора, погрожуючи пістолетом, зловмисник відібрав у менеджера «кредитного кафе» 11 тисяч гривень і втік із місця злочину.

Поліцейські помітили чоловіка під час комплексного відпрацювання району. У руках він тримав пакет, а обличчя прикривав шарфом. Коли співробітники чергової частини та відділу дозвільної системи Оболонського управління поліції попросили чоловіка зупинитися, той кинувся навтьоки. Проте за кілька хвилин втікач опинився у кайданках.

Спілкуючись із підозрюваним, поліцейські отримали оперативну інформацію, що на пункт надання швидких кредитів, із приміщення якого вийшов молодик, скоєно розбійний напад.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили газовий револьвер і гроші. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x