Нова звичка з «Новою Добою»

Нова звичка з «Новою Добою»

Якщо ви обираєте смачний, ситний і корисний сніданок, то зверніть увагу на популярну вівсянку. Із фруктами та ягодами, медом, горіхами, з молоком чи без – кожен знайде для себе варіант. Чому вона така корисна, розповідаємо далі.

Знижує рівень холестерину

Неважко зрозуміти, чому так багато людей мають проблеми з холестерином. Вони з’являються через кількість жирів, яку ми споживаємо щодня.

Вівсянка може допомогти знизити рівень холестерину, адже містить тип волокон, які називають бета-глюканом.

 

Дає відчуття ситості

Типовий ранковий голод виникає, тому що ми не їмо ситний сніданок.

Хороша новина в тому, що вівсяна каша наситить вас майже до обіду. Ця каша здатна задовольнити апетит і запобігти переїданню.

Джерело антиоксидантів

Завдяки властивостям декількох компонентів, які містяться у вівсянці, ви можете нейтралізувати вільні радикали й відновити своє здоров’я. Вівсянка зменшує запалення, а також збільшує секрецію оксиду азоту в регуляції клітинного поділу (особливо в кишківнику).

Дає багато енергії

Якщо вам важко почати роботу і щось зробити вранці, треба з’їсти трохи вівсянки.

Це відбувається тому, що вона містить прості вуглеводи, які перетворюють глюкозу в енергію. Тому дуже важливо їсти його на сніданок.

Після споживання цієї каші ви почуватиметеся уважними та пильними, тож зможете зустріти виклики дня.

 

Зміцнює імунну систему

Якщо захисні сили організму слабкі, будь-які мікроорганізми, бактерії або віруси можуть проникнути в нього і викликати хворобу. Вівсянка здатна підвищити імунну відповідь і допоможе вам боротися проти інфекцій.

Безпечна та майже не містить клейковини

Одна з чудових характеристик вівсянки, про яку не варто забувати, – це те, що вона майже не містить клейковини. Це означає, що вона безпечна для тих, хто має непереносимість до глютену.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x