У черкаських парках посадили 171 дерево

У черкаських парках посадили 171 дерево

Черкащани посадили 171 дерево на території міських парків у межах проєкту «Greening of the Planet» 10 квітня. До екологічного заходу долучилися волонтери, представники громадських організацій, освітніх закладів та правоохоронних структур.

За словами заступника керівника комунального підприємства «Дирекція парків» Олександра Радуцького, учасники ініціативи посадили різні види дерев.

– Нині тут зростатимуть туї, дуби, липи, ліквідамбари, платани, сакури, гінкго, берези, ялини, сосни звичайні, церцис, бобовник, клени та дуб червоний. Нам було приємно спостерігати, із яким захопленням і турботою висаджували кожне дерево. Але на цьому наша місія не закінчується. Адже важливо не лише посадити рослину, а й доглядати за нею, – зазначив Радуцький.

Зокрема, учасниками проєкту стали:

– «Агро Арена»;

– «Солідарна Молодь Черкащини»;

– Територіальне управління Служби судової охорони в Черкаській області;

– Євген Пристрома;

– ДНЗ Черкаське вище професійне училище, Сергій Воронов;

– Черкаський державний бізнес-коледж;

– «Sloboda Studio Ukraine»;

– «ЧистоЧе»;

– «Йога в повсякденному житті»;

– Черкаська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №19;

– ГО «Екологічна безпека регіонів України»;

– ГО «Молодь для молоді»;

– волонтери.

– Величезна подяка всім, хто долучився до проєкту та посадив своє дерево. Це був насичений та чудовий день. Разом ми зробили наші парки ще зеленішими, – додав Олександр Радуцький.

Довідково: мета проєкту «Greening of the Planet» – привернути увагу до проблем глобального потепління і відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України в світі через призму колективної історії успіху.

Ініціаторами проєкту є Анна Крисюк та Сергій Гайдайчук. Акцію організовують представники благодійного фонду «Озеленення України» (https://greening.org.ua). Співорганізатор акції – «Озеленення планети в Черкаській області».

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x