У Черкасах продовжують ремонт вулиць і реконструкцію об’єктів інфраструктури

У Черкасах продовжують ремонт вулиць і реконструкцію об’єктів інфраструктури

На щотижневій нараді міського голови Черкас із керівниками виконавчих органів міськвиконкому, комунальних підприємств та служб міста обговорили ремонт міських вулиць та реконструкцію об’єктів інфраструктури. Про це на інформує перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

За словами Сергія Тищенка, уже цими днями продовжать роботи на вулицях Сумгаїтській, Чехова, Жужоми. Мають закінчити дорожню розмітку та встановити знаки на бульварі Шевченка і вул. Благовісній. Крім того, вже визначили підрядника для здійснення ремонтних робіт пішохідної зони біля драматичного театру.

Також завершують реконструкцію скверу біля ЦДЮТ: закінчують укладати тротуарну плитку та розпочинають встановлювати огорожу, після чого територію озеленять.

– Щодо критичного питання сміттєвих майданчиків, то для недопущення накопичення відходів Департамент житлово-комунального комплексу планує ущільнити графік вивезення сміття. Після оптимізації його буде винесено на розгляд виконавчого комітету, – йдеться у повідомленні Тищенка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x