На території заказника «Липівський» затримали двох браконьєрів

На території заказника «Липівський» затримали двох браконьєрів

2-3 лютого відбувся черговий рейд на території орнітологічного заказника загальнодержавного значення «Липівський». Затримали двох браконьєрів. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

Разом із спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області та водного патруля патрульної поліції міста Черкаси у заході взяли участь представники Громадського об\’єднання «Депутатський контроль» в Черкаській області та громадські інспектори з охорони довкілля Черкаської області

Затримані двоє громадян, які незаконно виловлювали рибу: встигли упіймати 5 судаків. Сума коштів, яку доведеться сплатити браконьєрам, становить 4 тисячі 515 гривень.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група. У порушників виловлену рибу вилучили. Державні інспектори склали два протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 91 КУпАП. Крім того, вирішується питання про порушення кримінального провадження за статтею 249 Кримінального Кодексу України.

Державна екологічна інспекція попереджає охочих до браконьєрської риболовлі про продовження постійного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території заказника загальнодержавного значення «Липівський».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x