Студенти ЧДТУ вивчали фінансову грамотність за за правилами гри «Cash flow»

Студенти ЧДТУ вивчали фінансову грамотність за  за правилами гри «Cash flow»

8 квітня 2021 року в межах благодійного проєкту «Фінанова грамотність», Rotary Club Kyiv International спільно із кафедрою соціального забезпечення та Студентською радою Черкаського державного технологічного університету організували фінансову гру-тренінг  «Cash flow». Доєднатися до гри виявили бажання десять студентів, які під час інтелектуальної забави мали змогу підвищити свій рівень фінансової грамотності,  навчитися регулювати свої доходи та витрати, вести власну фінансову звітність та вдосконалити навички комунікацій. Про це інформують у пресслужбі ЧДТУ.

 

Студенти охоче поділилися своїми враженнями та емоціями від гри-тренінгу «Cash flow». Третьокурсник факультету економіки та управління ЧДТУ Юрій у своєму відгуку зазначив: «Гра в повноті своєї концепції виправдала мої очікування, і я неймовірно радий можливості зіграти в компанії наших студентів.  Варто відзначити, що рівень фінансової грамотності відбивається в ході прийнятих вами рішень, отож необхідно раціонально підходити до опції придбання грошового активу. Оскільки ігровий процес змушує концентрувався на потенційних вигодах і цифрах, це безумовно розвиває пильність і навички аналізу даних. Підкреслю головне: гра − в  можливостях і перешкодах на шляху до вашої мети;  мислення − визначальний фактор реалізації ваших амбіцій.  Всі істини, які ви відкрийте для себе в процесі гри, неймовірно просто імплементувати в реальне життя».

 

Зі свого боку студент другого курсу факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ Роман, окрім того, що чудово провів час та отримав задоволення від спілкування з новими людьми не заради перемоги, а задля співпраці, ще й здобув цінний досвід навчання на практиці та на своїх помилках.

− Проєкт «Фінансова грамотність» від Rotary Club Kyiv International набирає обертів. Долучайтеся до нас, щоб бути фінансово грамотними та володіти навичками ефективних комунікацій, − заохочує долучатися до ініціативи студентка кафедри соціального забезпечення, голова Студентської ради ЧДТУ Юлія Загоровська.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x