Золотоніським пенсіонерам забезпечать щоденний безкоштовний проїзд

Золотоніським пенсіонерам забезпечать щоденний безкоштовний проїзд

Із 1 травня у Золотоноші запроваджують регулярні пільгові перевезення для пенсіонерів – безкоштовний проїзд щодня, але тільки починаючи з 9:00. Про це пише сайт «Золотоноша.City».

Наразі люди пенсійного віку мають право користуватися безкоштовним проїздом у міському громадському транспорті один раз на тиждень (чотири середи на місяць). Такий графік створює незручності, тому міська влада вирішила врегулювати це питання.

Золотоніські посадовці з директором ПрАТ «Золотоніське АТП-17112» Петром Малишком вирішили, що з 1 травня пенсіонери, які безкоштовно їздили по місту тільки кожної середи, матимуть щоденну пільгу на проїзд. Єдина умова − лише з 9 години ранку і пізніше, аби інші золотонісці мали змогу дістатися до роботи зранку.

− Така пільга для літніх людей діятиме точно до кінця поточного року, а далі –вирішимо. Це буде значно зручніше для пенсіонерів: вони зможуть планувати свої справи не в один день, створюючи черги у тій же лікарні, банку чи на пошті, а протягом семи днів на тиждень, – зауважив Золотоніський міський голова Віталій Войцехівський.

Безкоштовним проїзд для пенсіонерів забезпечать лише по місту, адже в межах сіл Золотоніської громади існують окремі соціальні перевезення. При цьому пільгами в межах Золотоноші можуть скористатися усі жителі громади відповідного статусу, якщо під час перебування у місті в них виникає така потреба.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x