Черкаські волонтери відвезли гуманітарний вантаж у зону проведення ООС

Черкаські волонтери відвезли гуманітарний вантаж у зону проведення ООС

Днями черкаські волонтери відвезли в зону проведення ООС вантаж із продуктами, ліками та багатьма необхідними речами для воїнів. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук черкаський волонтер Павло Собко.

 

«Масова істерія в соціальних мережах про скупчення окупаційних московських військ на кордоні з Україною, активізація найманців та сєпарів-бойовиків в зоні проведення ООС, регулярні обстріли наших позицій ніяк не вплинули на роботу нашої волонтерської групи. Ворог тисне зовні та підтримка тилу лише посилює стійкість наших позицій. Тож цими вихідними разом із Зоєю Бойченко, Юрієм Куликом та Олександром Третяковим теплі весняні деньки зустрічали на Донбасі. Подолали 1700 км, завезли гуманітарний вантаж у Лисичанськ, Шуми, Авдіївку, Первомайське, Піски, Волноваху.

Традиційно не залишились без уваги розвідники та артилеристи, піхота та механізовані частини, гірські штурмовики, ПВО та CIMIC Volnovakha

 

Буржуйки, газову плиту, пральну машинку, прилад рівня бокового прицілювання, мачту для зв’язку, відра, лопати, кабелі, утеплювачі, маскувальні сітки, скоби, цвяхи, ліки та інше. Начебто й дрібниці, проте матеріал розхідний у важких польових умовах, який швидко виходить із ладу і потребує заміни та ремонту. Звісно рівень постачання в армії змінився на краще, але не завжди неповоротка бюрократична система ЗСУ може вчасно перекрити навіть такі незначні потреби. Тож сподіваємось, що наша допомога таки полегшує життя рядовому бійцю на позиціях.

При всій банальності нашої поїздки найважчим у психологічному плані стало відвідування позицій у Шумах 10 гірсько-штурмова бригада.

Так, саме тієї, де кілька тижнів тому внаслідок обстрілу сєпарів загинули наші товариші. Ще зовсім недавно, під час одного з попередніх візитів у березні вони зустрічали, обіймали та приймали з жартами вантаж, упевнені в прийдешній перемозі. Ми пам’ятаємо і будемо пам’ятати їхню жертву, продовжуватимемо нашу роботу для перемоги України і кінцевого вигнання ворога з нашої землі.

Принагідно дякуємо усім, хто долучився та надав матеріали і кошти для цієї поїздки», − йдеться у пості.

 

 

Наступна поїздка планується на початку травня. Наразі є такі потреби:

Камера зовнішнього спостереження NIKVISION − 2 шт;

Кабель COLARRIX AKV-CKR-020 B − 50 м;

АКБ 6СТ 190 − 4 шт;

ОСБ-плита − 22 шт;

Цвяхи: 50-ка,80-ка,10-0ка − по 4 кг;

Труба для буржуйки 110 − 12 шт;

Насос для води «Малиш» − 1 шт;

Мішки − 100 шт;

Маскувальні сітки − 4 шт;

Сітки садові − 6 рул;

Фарба в балончиках: жовта (бежева), салатова, зелена − 4 шт;

Пилка дворучна «дружба» − 4 шт;

Скоби будівельні – 100 шт;

Плівка − 3 рул.;

Скоби для степлера − 8;10;

Відра цинкові − 2 шт;

Утеплювач − 5 рул.;

Перфаратор − 1 шт.

 

Охочі допомогти – (096)970-70-77

5168 7456 0529 3882 ПриватБанк

4441114451506537 Монобанк

Собко П. І.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x