Біля черкаської школи висадили Алею слави полеглим героям

Біля черкаської школи висадили Алею слави полеглим героям

До річниці бойових дій на сході України – 14 квітня – біля черкаської школи №18 волонтери з учнями висадили дерева у пам’ять про загиблих бійців. Про це повідомив волонтер, учасник бойових дій Олександр Кутній.

У Черкаській спеціалізованій школі №18 свого часу навчався український боєць Богдан Каравайський, який загинув на російсько-українській війні. Тому саме тут на його честь і в пам’ять про всіх загиблих висадили дерева – 20 кущів калини та 10 кущів ялівцю.

 

Як розповідає Олександр Кутній, ідея створити таку Алею слави загиблим виникла давно, і от нарешті дійшла черга до задуманого.

– Для когось 14 квітня – це простий день календаря, а для учасників бойових дій на сході – це початок семирічної кровопролитної війни. За ці роки загинуло багато наших захисників, серед них – 240 захисників із Черкащини. Дуже хочеться, щоб про них пам’ятали завжди, – зазначає Олександр Кутній.

Волонтер зауважив, що саджанці калини і ялівцю місцеві лісівники Ігор Ткач, Наталія Сегеда та Юрій Сегеда надали безоплатно.

– Величезна та щира подяка дітям, які долучилися до акції, та іншим людям, які не втомилися від війни – Роману Сущенку, Оксані Циганок, Олександру Радуцькому, Людмилі Дорошко, Василю Грищенку, Владимиру Болсуновському. Хочеться, щоб і в інших школах теж відбулися такі акції. Потрібно завжди пам’ятати про наших захисників. Доки ми їх пам’ятаємо, доти вони з нами. А для нас, учасників бойових дій, вони завжди в строю, – зазначив Кутній.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x