До Авдіївки з області відправили черговий вантаж

До Авдіївки з області відправили черговий вантаж

Понад вісім тонн гуманітарної допомоги відправляють в Авдіївку. Це другий вантаж, який вирушить із Черкащини до постраждалого від обстрілів міста, говорить перший заступник очільника області Віталій Коваль. Та, додає, не останній. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Продукти харчування, теплі речі, ліки, продукти для відновлення енергетики, зокрема генератори, кабелі й дизпаливо, та інші необхідні речі збирали усі райони та міста області. Активно долучилися й підприємства Черкащини. Цей вантаж – лише частина тієї допомоги, яку спрямовують черкащани до Авдіївки. Адже деякі райони окремо відравляють вантажі.

– На потребу Авдіївки досить оперативно та свідомо відгукнулася уся область, – зауважує Віталій Коваль. – За таку небайдужість жителям нашого краю окрема дяка. Так Черкащина вкотре підтверджує, що немає різниці між українцями в Центрі, на Півдні, Сході чи Заході. Всі ми – єдина велика нація. І готові завжди підставити дружнє братнє плече один одному. Сподіваюся, що спільний тиск як наших Збройних Сил, так і міжнародної спільноти зупинить російських найманців та дасть можливість відновити інфраструктуру міста та постраждалого регіону в цілому.

Поки що ж в області готують наступний вантаж до Авдіївки. Відправляти його планують вже в понеділок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x