Черкащан запрошують на благодійний концерт задля допомоги молодій артистці балету

Черкащан запрошують на благодійний концерт задля допомоги молодій артистці балету

У Черкаській філармонії влаштовують благодійний концерт, щоб допомогти молодій артистці балету Черкаського народного хору у боротьбі із хворобою. Нещодавно Крістіна Буднік дізналася про свій діагноз – лімфома Ходжкіна. Лікування потрібно почати якомога швидше.

 

«Дорогі друзі! Запрошуємо вас на благодійний концерт “Подаруй надію. Подаруй життя” за участю молодих солістів та творчих колективів Черкаської обласної філармонії. Концерт, що відбудеться 20 квітня 2021 р. о 18.30 у Черкаській обласній філармонії, − наш із вами шанс допомогти молодій артистці балету Черкаського народного хору Крістіні Буднік вилікуватися і перемогти підступну хворобу. Цей концерт − гарна можливість підтримати і врятувати молоду матусю, яка не уявляє своє життя без танцю. Нещодавно у Крістіни Русланівни виявили РАК − лімфому Ходжкіна. Найближчим часом має розпочатися хіміотерапія. Зволікати з лікуванням не можна!

Звертаємося до усіх небайдужих шанувальників музичного мистецтва, людей із добрим серцем прийти на концерт і фінансово підтримати молоду мисткиню. Допомога кожного надзвичайно важлива! Разом ми можемо врятувати життя! Разом ми − велика сила!

Квитки можна придбати в касі філармонії. Телефон для довідок: 33-21-44. Звертаємо вашу увагу, що з метою дотримання карантинних вимог, кількість місць у залі обмежена», − йдеться у повідомленні на сторінці Черкаської обласної філармонії у фейсбуці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x