На Драбівщині затримали братів-крадіїв

На Драбівщині затримали братів-крадіїв

Поліцейські Драбівського району затримали чоловіків, які демонтували з території одного із районних товариства 8 металевих конструкцій для перекриття даху загальною вагою понад півтори тони. Своїми діями зловмисники завдали збитків на суму близько 8 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернувся 45-річний працівник одного із товариств району та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що невідомі особи демонтували та викрали з території товариства 8 металевих конструкцій для перекриття даху, загальна вага яких перевищує 1 500 кілограмів. Також чоловік додав, що від місцевих жителів він довідався, що з території підприємства виїжджав трактор, на якому вивозили вказані конструкції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Драбівського відділення поліції, яка на одній із вулиці села зупинила підозрюваний транспортний засіб, завантажений викраденим майном. Зловмисниками виявилися двоє братів – жителі одного із сіл Драбівського району віком 27 та 33 років. У вчиненому чоловіки зізналися, розповіли, украли через брак коштів, викрадене планували здати на металобрухт.

Речові докази вилучені. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x