4 пожежі за добу виникли на Черкащині через несправні печі

4 пожежі за добу виникли на Черкащині через несправні печі

Через несправність печей рятувальники протягом доби 4 рази виїздили на гасіння пожеж, які виникли в Канівському, Жашківському, Уманському районах та місті Умань. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Перша пожежа виникла в Умані. О 13:10 співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №14 отримали повідомлення про загорання надвірної споруди. На місце пригоди одразу прибули рятувальники, які протягом години ліквідували вогонь, що охопив стіни та перекриття будівлі на загальні площі понад 45 кв.м.

О 18:35 черговий караул цього ж підрозділу виїхав на загорання, яке виникло у житловому будинку у селі Текуча. До ліквідації пожежі також долучилася місцева пожежна команда села Ладижинка. Через несправне пічне опалення вогонь ще до прибуття підрозділів Служби порятунку охопив покрівлю та перекриття будинку на площі близько 100 кв.м.

За аналогічних обставин та у той же час рятувальники Канівського району виїхали на ліквідацію пожежі у селі Степанці. Цього разу рятувальникам знадобилося півтори години для того, щоб повністю ліквідувати загорання в надвірній споруді.

А 00:30 5 лютого на боротьбу з вогнем, який охопив покрівлю сараю на площі 100 кв.м, у селі Сорокотяги Жашківського району виїхало одразу два пожежних автомобілі. Для повної ліквідації пожежі рятувальникам довелося працювати 4 години.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x