Незабаром на Черкащині сформують групи протидії торгівлі людьми

Незабаром на Черкащині сформують групи протидії торгівлі людьми

Представники органів державної влади та громадських організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми у Черкаській області, пройшли 7 тренінгових занять від черкаських благодійників. Все – відповідно до програми «Мультидисциплінарний підхід до виявлення, ідентифікації та надання комплексної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми». Такі заходи спрямовані на попередження нових випадків постраждалих торгівлі людьми.

– Проведена робота мала на меті підвищити рівень поінформованості представників органів державної влади та громадських організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми, для надання комплексної допомоги таким постраждалим, – зауважує фахівець ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» Марина Стадник. – ренінги відбулися із листопада 2016 року по лютий 2017-го за фінансової підтримки представництва Міжнародної організації з міграції. У навчанні взяли участь 137 представників мультидисциплінарних груп із 20 районних центрів Черкаської області.

Незабаром на Черкащині сформують групи протидії торгівлі людьмиСеред них управління у справах сім\’ї, молоді та спорту; управління державної міграційної служби України в Черкаській області; управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації; центр зайнятості; управління праці та соціального захисту населення; служба у справах дітей; центр соціальних служб для сім\’ї дітей та молоді; управління національної поліції в Черкаській області. А також представники неурядових організацій: ГО «Воля» (м. Умань), ГО «Діалог» (м. Сміла), БО фонд розвитку «Шевченків край» (м. Канів).

Незабаром на Черкащині сформують групи протидії торгівлі людьми– Після проведеного навчання, у районах сформують команду мультидисциплінарних груп, які пройшовши навчання та ознайомившись із законодавством у сфері протидії торгівлі людьми, зможуть ідентифікувати ймовірних постраждалих та надавати їм кваліфіковану допомогу, – наголосила Марина Стадник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x