Вихованці реабілітаційного центру долучилися до екоініціативи «Greening of the Planet»

Вихованці реабілітаційного центру долучилися до екоініціативи «Greening of the Planet»

Волонтери громадської організації «ВАЛЄ.О.» разом із працівниками й вихованцями реабілітаційного центру «Жага Життя» долучилися до Дня Довкілля і глобальної екоініціативи з озеленення України «Greening of the Planet».

На території Центру в межах екологічної акції висадили горіхові дерева, щоб привернути увагу до відновлення екосистеми та розвитку екологічної свідомості людей.

Керівниця Громадської Організації  «ВАЛЄ.О.» Альона Остапенко розповіла, що дерева для висадки зі свого розсадника безкоштовно надали власники екосадиби в Чубівкі (Черкаський район), які займаються екопросвітництвом і підтримують здоровий спосіб життя.

 

 

Пані Альона розповіла, що співпраця з Центром триває вже не перший рік. Сама Альона Остапенко також є учасницею курсів із підприємництва в межах міжнародного проєкту «Україна – Норвегія», де працює над втіленням екологічної бізнес-ідеї.

У співпраці з громадською організацією «ВАЛЄ.О.» вихованці Центру також візьмуть участь у Всеукраїнському проєкті «Мішечок», що популяризує доступні екологічні рішення і таким чинном прагне, щоб використання цих екоторбинок стало щоденною корисною звичкою – альтернативним пакуванням при покупці товарів.

Директорка реабілітаційного центру Лариса Милашенко розповіла, що виготовлення екомішечків у межах цієї програми дасть змогу вихованцям виграти призи. Головна їх мета – виграти суперприз, комплект обладнання для сублімації 5в1 профі (устаткування призначене для друку на футболках, подушках, пазлах, чашках, чохлах для мобільних тощо). Обладнання допоможе виготовляти безліч виробів, а також допоможе просувати виготовлені товари і ековироби на виставках. Це – чудова нагода для дітей і молоді Центру в майбутньому заробляти гроші власною працею.

 

Довідково:

Черкаський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Жага життя» утворено в Черкасах на численні звернення батьків, аби забезпечити соціалізацію дітей та молоді з інвалідністю від 3-х до 35 років.

Сюди приймають дітей зі складними діагнозами, які можуть перебувати в колективі, мають  потребу навчання, розвитку та денного догляду. Нині тут 260 вихованців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x