В Уманському районі продовжують ремонтувати міжнародну автодорогу

В Уманському районі продовжують ремонтувати міжнародну автодорогу

В Уманському районі на ділянці протяжністю майже 7 км міжнародної автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка вже влаштували 4 км верхнього шару асфальтобетонного покриття. Це перша ділянка автодороги державного значення у Черкаській області, на якій цього року у межах програми Президента України #ВеликеБудівництво розпочато влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Про це інформують у САД у Черкаській області.

 

Наразі проводять роботи влаштування фінішного верхнього шару асфальтобетонного покриття, відсипання та укріплення узбіч, влаштування тротуарів та автобусних зупинок. Новий конструктив дорожнього одягу на ділянці км 576+388 – км 583+279 автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка в Уманському районі складатиметься з наступних шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Ремонтні роботи на цій ділянці розпочалися торік, а вже цього року будуть завершені.

Підрядна організація: ТОВ «ШРБУ-48».

За амбітним планом Укравтодору цього року будівництво, реконструкція, капітальний та поточний середній ремонт охоплять 259 км автомобільних доріг Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x