Петро Порошенко відвідав Черкаський зоопарк

Петро Порошенко відвідав Черкаський зоопарк

Днями П’ятий Президент України Петро Порошенко, заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко, заступниця міського голови Марина Гаркава, депутати Черкаської обласної та міської рад відвідали Черкаський зоопарк. Про це на своїй сторінці в фейсбук написав Роман Сущенко.

 

«Оглянули нові експозиції, поспілкувалися з відвідувачами та оглянули реконструкцію цього унікального туристичного кластеру Черкащини, яка відбувається завдяки корпорації “Рошен”», − йдеться у пості.

 

Щороку Черкаський зоопарк відвідує 150 тис. гостей, майже третина з них − це туристи, які приїздять із інших регіонів України та з-за кордону.

 

«Черкаський зоологічний парк претендує на те, щоб стати найкращим в Україні унікальним об’єктом із збереження природи. Після реконструкції в Черкасах з’явиться яскравий приклад співіснування людини, флори і фауни. Цей зоопарк стане частиною формування екосвітогляду, яким серйозно опікується політична партія «Європейська Солідарність».

Тут ви можете побачити сірих вовків, бурих ведмедів, зубрів, оленів та інших звірів. Вони живуть фактично в умовах, наближених до природи, яких немає в більшості зоопарків світу. Передбачені сучасні умови для відвідувачів із немовлятами, є можливість перепеленати і погодувати маленьку дитину. Враховані інтереси людей з особливими потребами.

 

 

Корпорація «Рошен» із 2016 року інвестувала у розбудову Черкаського зоопарку понад 75 млн грн.

Незабаром зоопарк розшириться на 4,9 га. Фракція «Європейської Солідарності» у міській раді ініціювала виділення додаткової ділянки, де планується реалізація ексклюзивного проекту. Він передбачає понад 300 млн грн за наступні 20 років. У планах керівництва Черкаського зоопарку не менш грандіозні реконструкції, що триватимуть до 2024 року.

Насправді унікальний, європейського рівня заклад, де черкаські дітлахи та їх батьки можуть познайомитися з життям диких тварин. Подивитися, як вони живуть у природі. Відкрити для себе новий, живий світ. Запрошую усіх бажаючих відвідати зоопарк», − зазначив Роман Сущенко.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x