Черкащанам відшкодують близько 230 тис грн за завищені тарифи

Черкащанам відшкодують близько 230 тис грн за завищені тарифи

Споживачам на Черкащині відшкодують майже 230 тис грн за завищені тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення. Про це інформує ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Фахівці сектору контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області  провели планову перевірку з питань дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих тарифів  одного з комунальних підприємств на Черкащині. Воно надає послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Під час перевірки виявлено порушення вимог Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою Кабміну. Підприємство в структурі тарифу враховувало необґрунтовані витрати.

Тож тарифи для населення на послуги з централізованого водопостачання на 0,17 грн/м. куб. з урахуванням ПДВ та на послуги централізованого водовідведення на 0,056 грн/м. куб. з урахуванням ПДВ визнані завищеними.

Головне управління зобов’язало комунальне підприємство повернути споживачам необґрунтовано нараховану суму – 227,5 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x