Вертикальний горизонт-55: у художньому музеї презентували виставку робіт студентів

Вертикальний горизонт-55: у художньому музеї презентували виставку робіт студентів

Днями у Черкаському художньому музеї презентовано виставку робіт студентів відділення «Дизайн». Ця виставка є ювілейною, оскільки проходить у межах святкування 55-річчя створення Черкаського державного бізнес-коледжу, повідомляють у Черкаському художньому музеї.

 

 

У кінці 1996 року Черкаський державний бізнес-коледж отримав дозвіл Міносвіти на відкриття спеціальності «Дизайн». На той час це перший вищий навчальний заклад в області, який зорієнтувався на підготовку спеціалістів такого профілю.

 

 

При формуванні експозиції виставки акцент був зроблений на демонструванні творчих досягнень студентів, що є тими кроками, які роблять молоді фахівці на шляху до своєї майстерності. До уваги глядачів представлені яскраві, цікаві роботи з таких дисциплін: «Дизайн-проєктування», «Образотворче мистецтво», «Шрифти», «Фотосправа», «Макетування».

 

 

За роки існування спеціальності «Дизайн» у Черкаському державному бізнес-коледжі були створені власні традиції, методики. Студенти набувають навички розробки систем єдиної візуальної ідентифікації, дизайн-проєктів, плакатів, виготовлення макетів та пакування, створення художніх фоторобіт, шрифтових композицій та авторських шрифтів, мають можливість розвивати та втілювати власні ідеї у творчих проєктах.

 

 

У формуванні високих естетичних уподобань, смаків та ідеалів велику роль відіграють викладачі відділення. Усі вони досвідчені педагоги, професіонали, знані в мистецьких колах творчі особистості.

Якоюсь мірою виставка є звітом про напрацьовані традиції.

Виставка діє до 7 травня 2021 року.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Таміла

Чудова виставка! Варто сходити!

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x