У ЧДТУ тривають онлайн-заходи з психології

У ЧДТУ тривають онлайн-заходи з психології

Минулого тижня в Черкаському державному технологічному університеті стартувала серія занять від практичного психолога ЧДТУ, кандидатки психологічних наук Наталії Пилипенко. Тренінги, лекції та семінари для викладачів і студентів стосуються найбільш актуальних тем сьогодення та проходять в онлайн-форматі. Про це повідомляють у пресслужбі ЧДТУ.

 

Учасники першого з таких заходів, який пройшов 13 квітня, обговорили проблему професійного вигорання. Психологиня розповіла про особливості стану емоційного виснаження, симптоми та шляхи виходу з нього. Під час діалогу з лекторкою слухачі семінару отримали відповіді на свої питання щодо підвищення працездатності та позитивного налаштування на результативну роботу.

Учасники онлайн-тренінгу «Ми – за здоровий спосіб життя» 14 квітня слухали про важливість дотримання здорових звичок у сучасному ритмі життя, особливо, в умовах пандемії COVID-19.

15 квітня, на онлайн-занятті зі студентами Факультету гуманітарних технологій, Наталія Пилипенко розкрила тему захисту особистих кордонів та попередження міжособистісних конфліктів у колективах та спілкуванні з близькими.

Не менш цікаве обговорення відбулось і 20 квітня під час тренінгу-семінару «Формування відповідальності за здорові міжособистісні стосунки в інтернет-залежних».

 

На віртуальній лекції 22 квітня модераторка торкнулася теми «Психологічні  аспекти протидії булінгу», особливо важливої у будь-якому трудовому чи навчальному колективі.

Онлайн-зустрічі з психологом ЧДТУ триватимуть і найближчими тижнями. Зокрема, у вівторок, 27 квітня для студентів перших курсів БФ, ФЕТР, ФІТІС, ФЕУ, ФКТМД, ФГТ, ФХТСО пройде тренінгове заняття онлайн «Кого я бачу в дзеркалі: формування позитивної самооцінки».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x