Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Овнам цього дня буде важкувато, адже сім’я вимагатиме від них виходу із зони комфорту. Думати лише про власні потреби вже не вийде. Проте із часом представники цього знаку почнуть отримувати задоволення від того, що роблять щасливішими людей навколо. Адже справжнє кохання – це не одна задоволена людина, а дві. До того ж, п’ятниця стане початком самовдосконалення.

 

 

Телець

Тельці нарешті усвідомлять, що саме тягне їх донизу. Як тільки спадуть рожеві окуляри, представники цього знаку розпочнуть бурхливу активність. Вони будуть вимітати із життя все застаріле, демотивуюче та пасивне. П’ятниця стане для Тельців трампліном у нове життя. Та чи зможуть досягти бажаного залежить від того, чи підуть вони на компроміс із собою.

 

 

Близнюки

Тримайтеся міцніше, адже цей день буде суперемоційним. Якщо вам не вистачало яскравих подій цього тижня, то п’ятниця обдарує у цьому плані. Для тих, хто любить посидіти вдома, доведеться виходити зі своєї зони комфорту. Адже життя нестиметься у шаленому ритмі: можливі переїзди, реєстрація шлюбу та зміна роботи. Проте не хвилюйтеся, адже все це приноситиме вам неабияке задоволення. Ви відкриєте себе у новій ролі чи статусі.

 

 

Рак

На Раків очікує романтичний та пікантний день, який точно вас вразить. Із коханою людиною ви позбудетеся зайвих думок та зможете як слід відпочити. Спокій та гармонія – це найкращі ліки від усіх проблем. Ви разом проведете весело час, а кохана людина буде дуже задоволена.

 

 

Лев

Цього дня до вашої цілеспрямованості додасться шалена інтуїція. Ви відчуватимете, що робити в складних ситуаціях, бачитимете людей наскрізь та прораховуватимете план дій на декілька кроків уперед. Єдине – тримайте емоції під контролем. Інколи слова діятимуть проти вас і руйнуватимуть плани. Зверніть увагу на режим дня, харчування, спорт та повноцінний сон.

 

 

Діва

Діви нарешті зможуть відпочити від побутової та робочої біганини. Цей день буде для вас спокійним та розміреним. Встигнете і попрацювати, і романтики у життя додати, і порелаксувати. Життя йтиме своїм ходом та, звичайно, підкидатеме сюрпризи. Проте внутрішній дзен проводитиме вас без втрат найбезпечнішими шляхами. Присвятіть час собі: розвивайте таланти, прокрастинуйте чи, навпаки, займіться справою, яку давно відкладали.

 

 

Терези

Для Терезів завершення тижня стане одним із найкращих періодів. Представники цього знаку купатимуться в увазі коханих, матимуть можливість проявити себе на роботі та, звичайно, розпланують події наперед. Адже все має бути записано, проконтрольовано та зроблено вчасно. Звичайно, від імпульсивних поїздок, покупок та рішень нікуди не дітися. Така натура Терезів: з одного боку – суперконтроль, з іншого – трохи хаосу.

 

 

Скорпіон

Скорпіони переосмислять своє життя завдяки сьогоднішнім подіям. У більшості представників цього знаку зміниться коло близького спілкування та налагодяться стосунки із близькими. Зірки сприятимуть сімейному зближенню чи активному пошуку пари. У кар’єрі карколомних змін не очікується. Стабільна робота приноситиме хороший дохід.

 

 

Стрілець

П’ятниця надасть можливість зарекомендувати себе найкращим чином. Завдяки працьовитості та креативному підходу до вирішення різноманітних завдань, ви відкриєте нові грані власного таланту. Сміливо експериментуйте на роботі та в особистому житті. Це оцінять як колеги, так і ваші партнери. Перша половина дня буде спокійніша за другу. З’явиться час, щоб завершити довготривалі справи та запланувати нові цілі.

 

 

Козероги

Природня розсудливість убереже вас від необдуманих вчинків та занадто емоційних реакцій. А підприємницька жилка дозволить знайти ще одне джерело прибутку. День для Козерогів буде спокійним та гармонійним. Усі зусилля приноситимуть очікуваний результат. Нарешті, ви матимете можливість здійснити масштабні покупки, про які мріяли декілька останніх років.

 

 

Водолій

Ваша натура вимагає змін. Здається, що цей тиждень забрав усю енергію та жагу до життя. Хочеться покращити все і відразу. Та не поспішайте впадати у меланхолію. Адже попередні випробування зробили вас морально витривалішими. У першій половині дня на особистому фронті з’являться грандіозні зміни. Ви зустрінете гідного партнера, якщо самотні. Чи перейдете на новий рівень довіри та кохання, якщо перебуваєте в парі.

 

 

Риби

Цей день стане початком трансформацій. Сьогодні Риби завдяки своєму терпінню та цілеспрямованості виконуватимуть власний план попри усі перешкоди. Та не варто перенапружуватися. Адже все, що вам потрібно у житті, з’явиться легко. Ви будете повністю готові до змін, які раніше лякали. Виокреміть більше часу собі та близьким. Як тільки внутрішнє напруження зникне, вашу голову заполонять геніальні ідеї.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x