Рятувальники Черкащини ліквідували чотири пожежі (ФОТО)

Рятувальники Черкащини ліквідували чотири пожежі (ФОТО)

Чотири пожежі рятувальники Черкащини ліквідували 22 квітня. Загоряння виникло в будівлях та екосистемі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Черкаській області.

Так, близько дев’ятої години ранку пожежа виникла в житловому будинку, що розташований в селі Зелена Діброва Городищенському районі. Вогонь, що охопив покрівлю споруди, ліквідували рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини та працівники місцевої пожежної команди із селища Вільшана. За попередніми даними, займання виникло через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових газових приладів.

Аналогічний випадок трапився в селі Мошни Черкаського району. Пожежу будинку загасили рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, працівники місцевої пожежної команди із села Мошни та Яснозір’я, а також добровольці пожежної команди із села Будище. За інформацією фахівців, причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Уже о 14:35 в селі Вільхи Золотоніського району на вулиці Шевченка виникла пожежа в надвірній споруді. Загоряння ліквідували рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та працівники Золотоніського лісгоспу. Згідно з попередніми даними, займання сталося внаслідок короткого замикання електропроводки.

Також рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини загасили пожежу сухої трави та очерету на площі 2 га, що виникла в селі Свидівок Черкаського району. За словами фахівців, причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x