Чигиринським рибалкам нагадали правила безпеки

Чигиринським рибалкам нагадали правила безпеки

Аби попередити любителів зимової риболовлі про небезпеку, яку в собі криє тонка крига, 6 лютого рятувальники Чигиринського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області вирушили в профілактичний рейд замерзлими водоймами міста Чигирин. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як завжди, на місцевих водоймах охочих порибалити виявилося чимало. Спілкуючись із рибалками, співробітники Служби порятунку звернули їх увагу на дотримання правил безпеки під час виходу на кригу.

«Лунки для риболовлі варто робити на безпечній відстані одне від одного та обов’язково майте при собі міцну мотузку завдовжки 15-20 метрів з петлею на одному кінці та півкілограмовим вантажем на іншому, два цвяхи або ніж, які допоможуть вибратися на лід, якщо раптом провалитеся. Забороняється збиратися на льоду великими групами в одному місці. Не виходьте на лід поодинці і у нічний час. Вирушаючи рибалити, попереджайте рідних куди йдете», – наголосив начальник Чигиринського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Лазоренко.

Під час рейду співробітники ДСНС розповсюдили серед місцевих рибалок листівки з правилами безпечного перебування на кризі та методами порятунку, якщо хтось провалився під лід.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x