Правоохоронці викрили ділків із Черкащини (ФОТО)

Правоохоронці викрили ділків із Черкащини (ФОТО)

Фахівці СБУ припинили діяльність міжрегіональної організованої злочинної групи. Правопорушники спеціалізувалися на незаконному переправленні іноземців та українців до країн ЄС. Про це інформує пресслужба СБУ.

Зловмисниками виявилися жителі Черкаської та Закарпатської областей. Вони підробляли паспорти європейських держав і трудові контракти в Євросоюзі. Угрупування функціонувало протягом трьох років і щомісяця їхніми «послугами» користувалися 5-10 людей.

Згідно з отриманою інформацією, вартість одного підробленого паспорту становила 2,5 тис. доларів, а трудового контракту – від 600 до 800 доларів.

Організатора злочинної схеми затримали «на гарячому» у Київській області. Він передавав іноземцям два підроблені паспорти. Чоловіку вже повідомили про підозру. Також СБУ провела обшуки в помешканнях його спільників, за адресами виготовлення і зберігання підробок.

Правоохоронці вилучили підроблені паспорти і трудові контракти, засоби зв’язку та чорнові записи, готівку та інші докази протиправної діяльності. Нині вирішується питання про вручення підозри ще трьом членам угруповання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x