В області очистили від снігу майже 2300 км доріг

В області очистили від снігу майже 2300 км доріг

В усіх районах області 7 лютого тривали роботи з очищення автошляхів від снігу. Загалом було очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю майже 2300 км автодоріг загального користування у Драбівському, Кам’янському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Маньківському, Монастирищенському, Золотоніському, Смілянському та Черкаському районах Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Також, як інформують у Службі автомобільних доріг області, в усіх районах Черкаської області ввечері 7 лютого та вночі 8 лютого проводилася обробка дорожнього покриття автодоріг. За цей час використали майже 400 тонн протиожеледної суміші.
Впродовж доби до очищення доріг від снігу та обробки асфальтового покриття на автодорогах області залучалося 62 піскорозкидувачі з відвалами, 48 автогрейдерів і тракторів та 10 навантажувачів, у дорожніх роботах брали участь понад 120 автодорожників. Сьогодні вранці у черговому режимі роботи перебували 53 одиниці техніки та 55 працівників ДП «Черкаський облавтодор».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x