Черкаські лікарі протягом 39 хвилин рятували жінку

Черкаські лікарі протягом 39 хвилин рятували жінку

Черкаські медики надали допомогу 38-річній жінці, яка втратила свідомість і не дихала. Інцидент стався 27 квітня. Про це інформує речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок.

Так, чоловік зателефонував до диспетчерки і повідомив, що перед тим, як знепритомніти, жінка поскаржилася на різкий головний біль.

Реанімаційна бригада ЕМД виїхала за зазначеною адресою. У цей час диспетчерка по телефону фахово пояснювала, як правильно та в якій послідовності здійснювати реанімаційні заходи. Завдяки порадам та вказівкам родичі пацієнтки розпочали проводити серцево-легеневу реанімацію до прибуття медиків.

На місці лікар та фельдшер провели розширені реанімаційні заходи. Після довготривалої реанімації, на 39 хвилині, лікарям вдалося запустити серце жінки.

Дорогою до лікарні в автівці швидкої фахівці продовжили проводити інтенсивну терапію та штучну вентиляцію легень. Із безперервним моніторингом життєво важливих параметрів організму пацієнтку доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x