У ЧІПБ діє тренінговий центр підготовки з надання домедичної допомоги

У ЧІПБ діє тренінговий центр підготовки з надання домедичної допомоги

Відкриття тренінгового центру підготовки з надання домедичної допомоги відбулося 28 квітня в ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Про це інформують на офіційній сторінці навчального закладу.

Навчання в центрі проводитимуть із курсантами та студентами ЧІПБ відповідно до програми з домедичної підготовки «Перший на місці події».

Після навчання вони складатимуть іспит із теоретичної та практичної частини.

Тренінговий центр обладнаний сучасними тренувальними манекенами та різним медичним обладнанням, за допомогою яких вихованці Інституту відпрацьовуватимуть найбільш оптимальні та ефективні прийоми проведення серцево-легеневої реанімації, зупинки кровотечі, накладання пов’язок, транспортної іммобілізації тощо.

У межах заходу відбулося практичне відпрацювання надання домедичної допомоги постраждалим при виникненні надзвичайних ситуацій на фантомах та манекенах. Участь у цьому взяли співробітники, курсанти інституту, представники Черкаської медичної академії, працівники із навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД, представники із ГУ ДСНС у Черкаській області. Учасники переглянули демонстрацію обладнання та роботи медичного автомобіля «Reno» та «САРМ».

Цього дня відбувся і круглий стіл «Екстренна медична допомога постраждалим в умовах надзвичайної ситуації», який організували представники кафедри організацї заходів цивільного захисту.

Усі учасники отримали відповідні сертифікати.

Читайте також: У ЧІПБ триває міжнародна наукова конференція

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x